Tijd voor structuur!

Er breekt een nieuwe tijd aan. Kinderen werken van thuis uit, net als wij de ouders. Onze dagelijkse routines worden helemaal overhoop gegooid.

Hoe kunnen we ons best organiseren in deze nieuwe situatie?

Waarom is het belangrijk om ons te hergroeperen en te organiseren? Dit is belangrijk om bijkomende negatieve druk te vermijden. Zonder duidelijke structuur geraken we overprikkeld omdat iedereen elkaar zomaar wat gaat onderbreken en zijn eigen gang gaat. Tegelijkertijd is het belangrijk om richting en perspectief te creëren. Met andere woorden, een planning maken waardoor je weer zicht krijgt op je directe toekomst. En wat we niet willen natuurlijk is dat iedereen zomaar wat in de zetel hangt want dat draagt niet bij tot onze gezondheid.

Lees de volledige whitepaper hier.