THE WORD IS OUT: HUIS VOOR VEERKRACHT WORDT OH MY PEOPLE

The word is out: Huis Voor Veerkracht wordt Oh My People 

Na maanden brainstormen, pingpongen en jongleren met kleuren en symbolen, was het vorige week zover: eindelijk konden we Oh My People, het nieuwe Huis Voor Veerkracht, onthullen aan ons team! Een krachtige rebranding die perfect past bij ons DNA en afgelegd groeitraject. 

Een scherpe wetenschappelijke approach, een klinkende bedrijvencommunity, welzijnstrajecten die wérken op lange termijn, … Oh My People bruist van energie, inspiratie en co-creatie, gestuurd en gesterkt door onderzoek en data. En onze getalenteerde psychologen natuurlijk, die meedeinen op de dynamische flow van Elke Van Hoof en elke dag het beste van zichzelf geven. Tijd voor een feestelijke soft launch in ons kantoor in Hoegaarden, voorzien van drinks, bites en good vibes!  

Oh My wie? 

Oh My People kan je beschouwen als een Huis Voor Veerkracht 2.0: matuurder, krachtiger, brighter en bolder. Dat zie je terug aan de felle kleuren en statement letters in het logo, want vandaag hebben we meer dan ooit uitgekristalliseerd wie we zijn en waar we voor staan. 

Onze missie? Bedrijven laten uitgroeien tot de beste versie van zichzelf, door een werkomgeving te creëren waarin medewerkers kunnen floreren. Dat doen we in co-creatie, no-nonsense, en met een sterke wetenschappelijk visie op stress en burn-out. En vooral: met veel goesting om onze klanten van start tot stop begeleiden met een strategisch welzijnsbeleid op maat. Wij zijn er klaar voor!

Dit is Oh My People!

>> In co-creatie. Voor, achter en tussen bedrijven. 

Oh My People schuift mee met bedrijven aan tafel, luistert en maakt ruimte voor dynamisch overleg. Wat leeft er in een bedrijf? Wie zijn de stakeholders, waar liggen de verantwoordelijkheden? In plaats van systemen van bovenaf op te leggen, implementeren we een welzijnsbeleid dat gedragen wordt door de organisatie zelf. 

>> Wetenschappelijk onderbouwd. Gedreven door nieuwsgierigheid, data en onderzoek.  

Gissen is missen, meten is weten. Oh My People is een powerhouse van objectieve kennis en expertise rond stressen burn-out, met professor Elke Van Hoof als wetenschappelijke draaischijf. Onderzoeken, doceren, observeren en evalueren: de welzijnsstrategieën van Oh My People zijn geen louter aanvoelen, maar berusten op krachtige data die we zelf verzameld hebben in de markt. 

>> No-nonsense aanpak. Bright & bold.  

Oh My People windt er geen doekjes om, maar tells it like it is. Waar liggen de pijnpunten binnen een organisatie? Wat speelt zich af boven én onder de waterlijn? Onze welzijnsexperts communiceren verfrissend direct en maken hete hangijzers expliciet, zonder de emotionele connectie uit het oog te verliezen. Een approach die veel moed vergt, maar keer op keer haar vruchten afwerpt.

Passie, goesting, gedrevenheid en talent. Meet & greet the team! 

Oh My People bestaat uit een 8-koppig psychologenteam en een netwerk van 25 externe psychologen. De rode draad? Empathische mensen met een passie voor het vak en veel goesting om het verschil te maken voor onze klanten. In ons kleurrijk kantoor in Hoegaarden zetten we maximaal in op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo creëren we een veilige haven van rust én high energy, die uitnodigt tot inspireren, co-creëren en ideeën delen. Als bedrijf burn-out en stress op het werk aanpakken? Oh My People cares about your people. Wij schuiven graag mee aan tafel om je welzijnsbeleid strategisch vorm te geven. Neem contact op >>