EEN DAG IN HET LEVEN VAN PROJECTCOÖRDINATOR SARAH 

Projectcoördinator Sarah Vereckt leidt het reilen en zeilen bij Oh My People in goede banen. Dat vertaalt zich in een gevarieerd takenpakket. Klantenvragen beantwoorden, offertes versturen, lopende projecten opvolgen … De dagen zijn goedgevuld en de mailbox blijf nooit lang leeg, maar de afwisseling geeft Sarah massa’s energie. Ze neemt je graag mee doorheen haar werkdag! 

1 | Snelle ochtend met een beestig kantje

Mijn wekker loopt af om 7.00 uur, maar ik blijf nog even liggen. Ik ben namelijk een gigantische snoozer. Twintig minuten later is het écht tijd om op te staan. In sneltempo maak ik me klaar, daarna begeef ik me naar de stallen om mijn paarden naar de wei te brengen. Zo moeten ze niet de hele dag binnen staan. Vervolgens stap ik in mijn auto en vertrek ik naar het Oh My People-office in Hoegaarden. Ready for the day! 

2 | Screenen van de mailbox 

Eenmaal aangekomen op kantoor, begroet ik mijn collega’s meteen voor een korte babbel. Hoe gaat het met hen? Zijn er nog concrete vragen? Daarna is het full focus en start ik met het doorspitten van mijn mailbox. Ik check welke aanvragen zijn binnengestroomd, waar opvolging nodig is en welke berichten ik vandaag zeker moet beantwoorden. De planning verandert voortdurend en flexibiliteit is key.

3 | Aanvragen verwerken, projecten opstarten

Als projectcoördinator buig ik me over de nieuwe aanvragen. Wil een bedrijf dat wij een volledig welzijnsbeleid voor hen uitstippelen? Sure! Ik stel meteen een transparante offerte op. Bij groen licht registreer ik de deelnemers en stel ik een planning op. Een praktische workshop ronds stress, een keynote van Elke Van Hoof rond burn-out … Daarnaast organiseer ik een uitgebreide bevraging, die de veerkracht binnen de onderneming in kaart brengt. Deze data vormen de basis van het welzijnstraject.

4 | Lunchen met de collega’s  

’s Middags is het tijd voor een welverdiende break. We proberen zoveel mogelijk samen met de collega’s te lunchen. Zo kunnen we gezellig bijpraten en connecteren. Wanneer we met het voltallige team op kantoor zijn, bestellen we bijvoorbeeld verse pistolets en zorgen we voor verschillende soorten gezond beleg. Al durven we heel af en toe ook wel eens voor frietjes te kiezen.

5 | Opvolging van lopende trajecten 

Ook bij lopende projecten ben ik nauw betrokken. Voor onze klanten ben ik het aanspreekpunt bij eventuele vragen. Daarom houd ik steeds de vinger aan de pols. Wat is de status van een bepaald re-integratietraject? Wat zijn de volgende stappen? Maar ook onze psychologen kunnen natuurlijk altijd bij mij terecht. ’s Avonds vink ik mijn laatste taken af, beantwoord ik nog enkele mailtjes en overloop ik alvast de to do’s voor morgen, zodat ik helemaal voorbereid ben. 

6 | Relax to the max 

Rond 17.30 uur zit mijn werkdag erop. Ik zoek mijn paarden weer op, gids hen naar de stallen en geef hen te eten. Geen betere manier om te deconnecteren! Wanneer ik thuis ben, zet ik een lekkere maaltijd op tafel, neem ik een verkwikkende douche en kijk ik nog wat tv. Kortom, ik geniet van een ontspannen avond zodat de batterijen weer helemaal opgeladen zijn om morgen het beste van mezelf te geven. Sarah out! 

Heb je vragen bij onze trajecten? Wil je je welzijnsbeleid verbeteren of stressklachten in je organisatie verminderen? Get in touch, Sarah trakteert je met de glimlach op meer informatie.

Contacteer Oh My People >>